Mariënkroon op 1 juli weer open voor bezoekers

In navolging van de richtlijnen van het RIVM en de regering in verband met Covid-19 opent Mariënkroon op 1 juli weer de poort en de receptie voor bezoekers. Tot 1 juli zijn groepen tot max 30 personen welkom, na 1 juli groepen tot max 100 personen.

Kerkgang mogelijk in kapel Mariënkroon vanaf zondag 14 juni

Vanaf zondag 14 juni 2020 staat de zondagse kerkdienst in Mariënkroon weer open voor 30 bezoekers per dienst. Na 1 juli is er plaats voor 45 bezoekers. Het is helaas noodzakelijk om vooraf een plaats te reserveren. Zonder reservering is geen toegang mogelijk. Reserveren kan vanaf de maandag vóór de betreffende zondag, uitsluitend via e-mail: inesletiziaprosperi@gmail.com. Mariënkroon volgt de richtlijnen van het RIVM en de regering, van de kerkbezoekers wordt verwacht dat ze de gegeven aanwijzingen in de kapel opvolgen. Het koffiedrinken na de kerk is helaas nog niet mogelijk.

Toegang tot het terrein met auto’s kan uitsluitend via de nieuwe poort (inrit ca 200 meter vóór de Abdijlaan), parkeren uitsluitend op het parkeerterrein direct links van de poort. De poort is een halfuur voor aanvang van de dienst geopend.