Woensdag 15 januari 2020: Masterclass ‘kind uit balans’

Op woensdag 15 januari 2020 verzorgt Ingrid Dykstra een masterclass/workshop familieopstelling. Ingrid Dykstra is een zeer ervaren en internationaal gerenommeerde gezins- en familietherapeute. Haar systemische benadering samen met een familieopstelling is een bijzondere krachtige methode die de dynamiek binnen een gezin op een positieve manier kan beïnvloeden.

Datum: woensdag 15 januari 2020

Tijd: 16.00 uur – tot circa 18.00 uur

Locatie: Raadzaal Mariënkroon, Abdijlaan 8, 5253 VP Nieuwkuijk, uitsluitend parkeren op het grote parkeerterrein meteen rechts na het poortgebouw

Kaarten: € 17,50 (incl. koffie/thee) via info@insig-systeemtherapie.nl

Georganiseerd door Gera de Jong i.s.m. Ingrid Dykstra

Kinderen staan tegenwoordig behoorlijk onder druk. Eén op de drie kinderen ervaart in het dagelijks leven stress. Soms is het duidelijk waarom een kind vastloopt of niet goed functioneert. Maar dat geldt niet altijd. Soms is de oorzaak niet meteen duidelijk.

In situaties waarbij een kind niet goed lijkt te functioneren of opvallend gedrag laat zien, kan het zinvol om vanuit een systemische blik naar het kind te kijken. Dus het kind niet als individu te zien maar als onderdeel van een groter geheel. De systemische benadering is samen met een familieopstelling een bijzonder krachtige methode, die de dynamiek binnen een gezin op een positieve kan beïnvloeden. Door enkele systemische aanpassingen kan het kind tot rust komen en kind zijn.

Ben je ouder/verzorger of werk je als professional met kinderen en jongeren dan is de lezing/workshop kind uit balans door Ingrid Dykstra zeker een aanrader.

Ingrid Dykstra is een zeer ervaren en internationale gerenommeerde gezins- en familietherapeute. Ze schreef twee boeken: ‘Kind en familielot’ en ‘Familieopstellingen met kinderen en jongeren’.

Ingrid werkt vanuit systemische principes en heeft een geheel eigen werkwijze ontwikkeld. En is gericht op korte, krachtige hulp.
Vaak komen cliënten of gezinnen met kinderen (van alle leeftijden) slechts eenmaal bij Ingrid voor een opstelling.

Tijdens de lezing ‘kind uit balans’ zal Ingrid dieper ingaan op de impact van het systeem op kinderen. 
Door middel van een oefening laat Ingrid de gasten de krachtige werking van systemisch werk ervaren✨.
Ook zal ze een opstelling doen zodat gasten haar bijzondere werkwijze kunnen zien. En de krachtige werking van een opstelling kunnen ervaren.