Woensdag 27 juni: Lezing levenslessen: ‘de boodschap van je dierbare dier’

De lezing van woensdagavond 27 juni brengt inzichten die life changing kunnen zijn. Inzichten die je heel veel vertellen over jezelf en die kunnen helpen bij het maken van keuzes. Ook heel verhelderend voor wie geen dier heeft.

Datum: woensdag 27 juni 2018

Tijd: 20.00 uur – 22.00 uur

Locatie: Mariënkroon, Abdijlaan 8, 5253 VP  Nieuwkuijk

Sprekers:  Biana Boonacker en Ilona Langkruis

Kaarten: via de website https://www.tiszoalstis.nl/a-50941823/activiteiten-agenda/27-juni-de-boodschap-van-je-dierbare-dier/

In 24 jaar dagelijks paarden trainen van alle rassen en hoogtes, niveaus en disciplines, 24 jaar dagelijks luisteren naar dieren en hun authentieke verhaal is er veel inzicht ontstaan. Inzicht, niet zo maar behouden aan een discipline of een diersoort. Inzichten die zo onomkeerbaar en essentieel zijn dat ze vertellen over het ge-heel. Over wie jij als mede-schepper van wat er om je heen én in je gebeurt, bent. Over jouw gezondheid en geluk en over hoe ‘het grotere weten’ werkt.

Deze lezing brengt je inzichten die life changing kunnen zijn. Inzichten die nog niet eerder zijn vrijgegeven. Inzichten die voorgoed je kijk op het leven kunnen veranderen en je kunnen helpen doorzien. Inzichten die je heel veel vertellen over je zelf. Inzichten die helpen bij het maken van keuzes.

Deze lezing is namens de dieren in het belang van jouw gezondheid, jouw geluk én de gezondheid en het geluk van allen die je dierbaar zijn!