15 okt. Muzikaal sprookje voor jong en oud

Op zondagmiddag 15 oktober, 14:00 uur in de Raadzaal van voormalig Abdij Mariënkroon wordt het muzikale sprookje “De Bremer Stadsmuzikanten” opgevoerd door een trio bestaande uit Beppie Schalken – trombone, Femke Vrencken – dwarsfluit/piccolo en Sonja Oberkofler – bariton saxofoon.

Toegang 10 euro per persoon of 25 euro per gezin inclusief pauzedrankje

Georganiseerd door: Stichting Honsoirde

Het sprookje is gebaseerd op het gelijknamig sprookje van de gebroeders Grimm. Daarin lopen een paar door hun baasjes afgedankte dieren weg van huis, om muziek te gaan maken in de grote stad. Het ligt dan wel voor de hand dat er heel spannende dingen gaan gebeuren…
Dit muzikale spektakel is speciaal geschikt voor de jeugd tot 10 jaar, maar net zo interessant voor ieder ander. Aan het begin van de voorstelling wordt een lied ingestudeerd, waarmee de kinderen écht kunnen meedoen aan de voorstelling.
Wij presenteren het dan ook als een familievoorstelling. Om dat te onderstrepen hanteren we ook een gezinstarief van € 25,00 Dit geeft toegang aan twee volwassenen plus alle kinderen uit het gezin. Het trio onder leiding van Beppie Schalken heeft onlangs succes geboekt met optredens op het Amsterdamse Grachtenfestival.

Op de website: https://bschalken.wixsite.com/destadsmuzikanten is alvast een voorproefje te zien.

Toegang 10 euro per persoon of 25 euro per gezin inclusief pauzedrankje
Informatie Iedere dinsdag van 9 tot 12 uur tel. 073-5115040 of per e-mail info@honsoirde.nl