Abdij-appartement of kamer huren en arrangement Op adem komen

Abdij-appartement of kamer: Geniet van rust en bezinning

Bent u toe aan rust en bezinning in een rustieke omgeving binnen de muren van een voormalig abdijcomplex: Kom dan genieten van een knus appartement of kamer in Abdijhof Mariënkroon! Voor meer informatie en beschikbaarheid: info@abdijhof.com of telnr. 073-5113651 / 06 1273726. Beschikbaarheid van de kamers en online boeken kunt u door naar ‘Accommodatie’ te gaan en op de gele knop ‘Boek nu’ te klikken.

De appartementen bestaan ​​uit een slaapkamer met comfortabele bedden, eigen sanitair, een woonkamer met tv en een eenvoudige pantry voorzien van magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en koelkast: ideaal voor het klaarmaken van uw eigen ontbijt, lunch en het opwarmen van kant-en-klaarmaaltijden. Voor uitgebreid koken kunt u gebruik maken van de keuken van de gezamenlijke refter. Het 4-persoonsappartement heeft naast de twee losse bedden een stapelbed. Het complex waarin de appartementen zich bevinden, is voorzien van een lift.

Mogelijkheden en prijzen* voor verblijf:

2-persoonsappartement

€ 225 midweek (maandag t / m vrijdag)

€ 184 lang weekend (vrijdag t / m maandag)

€ 301 per week (elke werkdag mogelijk)

4-persoonsappartement

€ 240 midweek (maandag t / m vrijdag)

€ 200 lang weekend (vrijdag t / m maandag)

€ 322 per week (elke werkdag mogelijk)

*Prijzen per accommodatie exclusief toeristenbelasting (€ 1,55 p.p.p.n.)

OP ADEM KOMEN

Naast de verhuur van appartementen bestaat de mogelijkheid om onder deskundige begeleiding een paar dagen op adem te komen. Hiervoor is een programma ontwikkeld voor een drie- of vierdaags verblijf in de rustieke abdijgebouwen omgeven door een parkachtige tuin.

Inhoud van dit arrangement:

Telefonisch intakegesprek

Drie- of vierdaagsverblijf (twee of drie overnachtingen)

Twee begeleidingsgesprekken: een bij aankomst en een bij het vertrek (bij een vierdaags arrangement nog een extra tussengesprek)

Gebruik van de refter voor het bereiden van de eigen maaltijden en recreatie

Onbeperkt koffie/theefaciliteiten

Toeristenbelasting

Kosten arrangement *:

€ 240 (driedaags) of € 315 (vierdaags)

Uitbreiding van het arrangement is mogelijk met psychologisch adviesgesprekken over relatie- en levensvragen of pastorale gesprekken over spiritualiteit en zingeving (à € 50).

*Prijzen exclusief toeristenbelasting (€ 1,55 p.p.p.n.), exclusief lakenpakket (€ 12,50 p.p.).

Aanmelden ‘Op adem komen’

Aanmelden kan via e-mail info@abdijhof.com; telefoon 073-5113651 / 06-12713736 of via het contactformulier van de website.

In het abdijhoofdgebouw bevindt zich een refter, een kapel en een kleine oecumenische dagkapel voor gebed en bezinning. Het 9 hectare eigen terrein rondom het complex nodigt uit voor een wandeling in de natuur over het historische terrein met zes rijksmonumenten waaronder een monumentale boogbrug. In de receptie annex winkel is een wandelroute met uitleg verkrijgbaar. U kunt hier ook informeren naar fietsroutes langs de Maas en door bossen en weilanden.

Uitstapjes

Diverse uitstapjes in de directe omgeving zijn mogelijk. Mariënkroon ligt 9 km ten westen van provinciehoofdstad Den Bosch en 7 km van vestingstadje Heusden. In Vlijmen kunt u een fiets huren en sommige fietsenmakers leveren de fiets op locatie bij u af. U kunt fietsen langs de Maas, naar wandel- en natuurgebied de Drunense Duinen, de Emmamolen met terras in Nieuwkuijk overdekt zwembad Die Heygrave in Vlijmen, Strandbad Engelermeer voor zwemmen in open water, speelweides en voorzieningen. Ook met de auto zijn deze plaatsen goed te bereiken. Diverse attractieparken zijn in de buurt onder andere sprookjespark De Efteling en safari- en speelpark De Beekse Bergen en diverse musea.

Nieuwsgierig? Bel voor meer informatie en beschikbaarheid: telnr. 073-5113651 / 06 1273726 of via e-mail: info@abdijhof.com